Stort knarkbeslag i Landskrona

På onsdagen gjorde polisen i Landskrona ett stort narkotikabeslag. Det var en patrull som tyckte att en bilist körde konstigt som de därför ville stoppa. När så var gjort hittade polisen 3,5 kilo cannabis i bilen vilket ledde till att mannen, som är hemmahörande i Landskrona, greps och anhölls.

Det var vid patrullering på Österleden som polispatrullen fick syn på bilen. Misstankar fattades direkt men då de försökte stoppa bilen så körde den snabbt från platsen. Längre än till Pilängsrundeln kom inte bilen varpå föraren försökte springa från platsen. Polisen hann dock ikapp och kunde gripa honom. I bilen hittade de 3,5 kilo cannabis.
– Det var ett bra beslag. Det innebär att det finns 3,5 kilo cannabis mindre på våra gator. Uppskattningsvis är knarket värt 350 000 kronor på gatan, säger Christian Nordin, tillförordnad lokalpolisområdeschef i Landskrona.

Mannen, som är skriven i Landskrona, är tidigare känd hos polisen.

Till arkivet