Cosima – en röst att falla för

Cosima Lamberth kommer till SoulTime onsdagen den 25 oktober,
Cosima Lamberth kommer till SoulTime onsdagen den 25 oktober,

SoulTime Landskrona fortsätter att bjuda in till svängiga soulkvällar i restaurangen på Landskrona teater månadens sista helgfria onsdag. På onsdag står Cosima Lamberth på scen tillsammans med några av sina musikervänner.

Cosima Lamberths utarbetade musikalitet omfattar många samarbeten med artister som Linnea Henriksson, Magnus Tingsek och Knower/Norrbotten Big Band. Hon var Tommy Körbergs sidovärd i föreställningen Sjung tills du stupar på Chinateatern i Stockholm.

Sommaren 2015 släppte hon sin debut-EP Head in the Clouds. Förutom soloprojekt är hon medlem i bandet Reign som består av sex kvinnliga röster som sjunger omarrangerad pop blandat med egenskrivet material. Cosima Lamberths vänner denna onsdagskväll i Landskrona  kommer säkert att utökas, men Johan Christoffersson på saxofon och Oscar Johansson på keyboard är lovade hittills. Båda etablerade musiker och erfarna instrumentalister.

– Johan Christoffersson är saxofonist och en briljant improvisatör som obehindrat glider över olika genrer inom musiken. Han har spelat med Nick Klaman Quintet och Stockholm Jazz Orchestra, Ann-Sofi Söderqvist Jazz Orchestra och Stora Stygga och har nu bandet Johan Christoffersson 4, informerar Pinge Persson, en av initiativtagarna till SoulTime Landskrona.

Oscar Johansson är pianist och spelar klaviatur i alla former och har turnerat med Linnea Henriksson, Magnus Tingsek, Mapei, Thomas Stenström, Malene Mortensen, Sidsel Storm, Palle Mikkelborg, Jonas Johansen, Marius Neset och många fler.

Dörrarna öppnas strax före 18. Musiken startar runt 18.30 och pågår till ungefär 20.30. För den som vill går det att beställa en enkel kvällsmat att avnjuta till musiken.
Bokning av platser på SoulTime sköts via Landskrona teaters bokningssystem via tickster.se.

Till arkivet