Annons

Inget avancemang för BoIS – ännu

Det blev inget avancemang till Superettan för BoIS på lördagen. Detta står klart efter att de randiga inkasserat säsongens tredje förlust då de föll med 2-1 mot Oskarshamns AIK inför 435 åskådare.

Annons
 

BoIS gjorde långt ifrån någon av sina bästa matcher på Arena Oskarshamn på lördagseftermiddagen. Samtidigt stod hemmalaget upp bra och faktum är att siffrorna kunde blivit större.

Matchen börjar ganska avvaktande. BoIS hade mycket boll men de där riktigt heta chanserna lös med sin frånvaro. Oskarshamn hade en hel del fasta situationer som oroade BoIS-försvaret och i samband med en av hörnorna fick hemmalaget en straff. Denna förvaltade duktige Christopher Christensson väl. BoIS hade sedan en boll i mål men Sadat Karim stod offside.

Till andra halvlek bytte BoIS tränare Agim Sopi in Dino Mesic för Adi Nalic och detta skulle visa sig vara ett klokt byte. BoIS pressade på och hade även bollen i mål men även detta målet dömdes bort för offside. I BoIS pressen hade även hemmalaget en gyllene målchans men Ivo Vazgec räddade ett friläge.

Efter en dryg timmes spel anföll BoIS på vänsterkanten och bollen spelades bollen in framför straffområdet. Där tog Dino Mesic emot och skruvade upp bollen i Oliver Bergmans vänstra kryss.

BoIS fortsatte att rrycka på men Oskarshamn var ständigt på hugget och kontrade farligt. Och den radiga glädjen varade i sju minuter. I minut 70 hittade nämligen Christopher Christensson rätt bakom en felplacerad Ivo Vazgec.

I den 78 minuten hade BoIS sitt bästa kvitteringsläge men trots två vassa avslut så stod Oliver Bergman i vägen.

Trots dagens förlust kan veckan sluta i dur. Men att Ängelholms FF ska ta poäng mot Mjällby på Strandvallen på söndagen är det inte så många som tror på. Men inget är omöjligt. Och skulle skulle Mjällby tappa poäng så blir BoIS mästare i kavaj.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser