Annons

Hjälp Sander & Gander hjälpa

När Friluftsfrämjandet nyligen firade 125 år var Gander (Göran Andersson) och Sander (Stefan Andersson) på plats och bidrog till den goda stämningen. I höst kommer de båda musikerna att ta krafttag för att samla in pengar till cancerforskningen. Foto: Selfie.

Nu är det dags att ta ett riktigt krafttag mot alla former av cancer som drabbar barn. Det tycker Sander & Gander som i höst gör två stora satsningar för att samla in pengar till cancerforskning.

Annons
 

– Den första satsningen gör vi redan den 5 november på Örenäs slott, berättar Sander som egentligen heter Stefan Andersson.

Den dagen har Örenäs ett arrangemang som heter Barnens Brunch och vid det här speciella tillfället har man ett halloweentema eftersom det är sista dagen på höstlovet. Det blir två sittningar och efter varje sittning när föräldrar slår sig till ro med en kopp kaffe smyger barnen upp en trappa för att sjunga och dansa med Sander & Gander.
– Allt den här dagen är tillrättalagt för barn och det är ju helt fantastiskt, säger Gander som vi även känner som Göran Andersson. Det är barnen som är huvudpersonerna i dubbel bemärkelse eftersom av varje kuvert som säljs går 30 kr till Barncancerfonden. Matsedeln är såklart också designad för att tilltala barnen.
– Vi utlovar sång, skratt och skräck, säger Sander och Gander med tillägget.
– Fast ingen farlig skräck. Boka genom att ringa till Örenäs  på telefonnummer 0418-451100.

Den andra stora satsningen är Barnbidraget som är ett arrangemang av Göran Andersson och Lions club Landskrona den 25 november på Landskrona teater.

Då står Sander & Gander på scenen kl 11.00 för att bjuda den yngre teaterpubliken på en fartfylld och medsjungande föreställning. Får man inte nog av Stefan och Göran med den föreställningen så finns det en chans för hela familjen på eftermiddagen kl 16. Då finns välgörenhetsorkestern Sammelsurium med fina gäster på teaterns scen för att bjuda på en trevlig konsert för alla.

 Allt överskott kommer att gå till Lions forskningsfond Skåne och speciellt öronmärkt för barncancer.  Det är på sin plats att påpeka att alla artister som ställer upp den här dagen gör det helt ideellt så ju fler som kommer desto mer pengar till insamlingarna.

– Men vi behöver all hjälp vi kan få” säger Göran Andersson.
– Hjälp oss att hjälpa de barn som är sjuka genom att besöka våra arrangemang.

Till sist vill kan vi berätta att mellan dessa arrangemang hinner Sander & Gander också med ännu ett besök på Barnsjukhuset i Lund för att liva upp tillvaron en stund för de barn som finns där.
– Det är roligare att ge än att få, avslutar Gander och Sander kontrar med att säga:
– Glöm inte att krama en elefant.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser