Annons

Med sikte på kommunfullmäktige 2018

Med resultatet från 2014 i ryggen har Centerpartiet en rimlig chans att ta sig in i fullmäktige efter valet nästa höst. Här en bild från när Emma Nylander, Daniel Nylander, Carina Markert och Annika Lönnblad kampanjade i våras.

I måndags samlades styrelsen i Centerpartiet Landskrona för att sätta startskottet på riktigt för valkampanjen 2018.
– Nomineringsprocessen av kandidater till kommunfullmäktige är igång, dessutom jobbas det flitigt med att ta fram det viktiga valprogram som kommer att ligga till grunden framåt, säger Emma Nylander, sekreterare för Centerpartiet i Landskrona.

Annons
 

– För oss i Centerpartiet är det viktigt att hela Landskrona stad ska leva, även byar och landsbygd. Vi strävar efter att få en trygg och jämställd stad. Vårt fokus ligger i att ta oss tillbaka in i fullmäktige efter många år utanför, med en bra och stark politik, avslutar Emma Nylander och er fram emot valkampanjen 2018.

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser