Lyckad flytt för företagsmässa

På onsdag är stadens elever i årskurs 8 och 9 samt från gymnasiet inbjudna till en yrkesmässa i Exercishallen.
Det var en jämn ström av besökare på årets företagsmässa som flyttat in i tyghuset vid kasernplan.

I helgen hölls den årliga företagsmässan som arrangeras av föreningen Företagsarenan. Nytt för i år var att man flyttat in mässan i exercishallen i Tyghuset vid kasernplan. Ett mycket lyckat drag.

– Det var ett enormt lyft att flytta in mässan i Tyghuset. Vi kunde planera för helt andra aktiviteter. Vi på Företagsarenan är mycket nöjda, säger Göran Green, ordförande i Företagsarenan.
– Även våra utställare tyckte att flytten var ett steg i rätt riktning.

Sammanlagt var det ett 40-tal utställare i exercishallen. Glädjande var även det stora antalet besökare.
– Vi räknade inte men jag uppskattar att det kom runt tusen personer i fredags och ännu fler på lördagen. Det var ett jämnt flöde hela tiden, säger Göran Green.
– Men till nästa år ska vi bli ännu bättre på att visa var vi finns. Vi lär oss något nytt varje år och allt fler Landskronabor upptäcker mässan.

Föreningen Företagsarenan är ett samarbete och nätverk för att stärka och stödja befintliga och nya företag och därigenom stärka företagsklimatet i Landskrona med omnejd.
– Det är en annan viktig del av mässan, att olika företag får träffas och därmed kunna knyta kontakter. Vi vill stärka företagsklimatet i Landskrona och vara grunden till ett nätverk som erbjuder gemensamt delade resurser för erfarenhetsbyte, utbildning, effektivitet, och projektledning. Vi eftersträvar att skapa tillväxt och att intressera nya företag och arbetskraft att etablera sig i Landskrona, avslutar Göran Green.

Till arkivet