Annons

Fysiken under ett och samma tak

Sedan i somras har Fysiken hela sin verksamhet under ett och samma tak i norra Landskrona.
Foto: Kevin Alexandersson

I april 1996 slog Mats Christiansson upp portarna på Fysiken för första gången. Fysiken låg då i Hotel Öresunds byggnad. För åtta år sedan öppnade Fysiken en anläggning till på Stenorsvägen/Ringvägen och sedan i somras har Mats Christiansson flyttat all verksamhet dit.
– Det har varit ganska tufft men roligt, rent logistiskt att ha två ställen. Men nu har vi allt under ett tak på Stenorsvägen/Ringvägen, säger Mats Christiansson som alltid försöker ligga i framkant.
– Vi var först i stan med nyheter som spinning och personliga tränare m.m. och vi har även mycket populära och effektiva PT – & viktminskningsprogram. Vi har helt enkelt en fullserviceanläggning, säger han. I dag är anläggningen bemannad från 9.00-21.00.

Annons
 

En personlig favorit är massagesängen.
– Den är fantastiskt skön. Man kan säga att det är en vattensäng där vattnet rör sig och masserar kroppen. Den har blivit en succé, säger Mats Christiansson och skrattar.

Idag har Fysiken ca 1000 medlemmar. Men i de nya lokalerna är det ändå aldrig trångt.

Och för att locka fler till anläggningen så kommer Fysiken att hålla öppet hus den 28 oktober.
– Då kommer vi alla att vara på plats och visa upp våra olika verksamheter, man kan prova massagesängen, göra ett gratis kroppskompostionstest, det vill säga en fettmätning och givetvis träna, avslutar Mats Christiansson.

Vattenmassagen är en succé.
Foto: Kevin Alexandersson

Mats Christiansson försöker hålla sig ajour med det senaste.
Foto: Kevin Alexandersson

Det är luftigt och gott om plats i de nya lokalerna.
Foto: Kevin Alexandersson

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser