Annons

Vänsterpartiet har valt ny ordförande

Vänsterpartiet Landskrona valde vid sitt extra årsmöte på torsdagskvällen Magnus Roslund till ny ordförande för partiföreningen. Uppdraget som ordförande hade varit vakant sedan i somras, då Nadja Leinonen valt att lämna sina uppdrag.

Magnus Roslund är 32 år och född i Malmö. Han flyttade år 2009 från Lund till Landskrona och sitter sedan sommaren ifjor som ersättare i omsorgsnämnden i Landskrona. Magnus Roslund lämnar nu sin plats som styrelseledamot i partiföreningen för att bli dess ordförande.
– Jag är tacksam för förtroendet och inställd på att göra mitt allra bästa för att företräda våra medlemmar och väljare. Inte minst nu när vi går in i en valrörelse behövs en fortsatt stark vänster i hela Landskrona stad, säger Magnus Roslund.

Annons
 

Styrelsen förstärktes samtidigt med en ny ledamot, Kjell Anselius, bosatt på Ven. Sedan tidigare är Christine Lenander kassör och Frederick Linderos styrelseledamot.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser