Annons

Dino Mesic visade vägen mot Qviding

BoIS fortsätter att leverera. Idag var det Qviding på bortaplan som stod på schemat och BoIS vann komfortabelt med 2-0. Båda målen gjordes av Dino Mesic.

Annons
 

 

När BoIS mötte Qviding på bortaplan förra året så ar det inte muntert på bussen hem. 3-1 till Qviding slutade matchen då. Men idag var Göteborgslaget betydligt beskedligare. De tillät BoIS göra lite som de ville.

Matchen började en aning avvaktande men efter 19 minuter hittade Adi Nalic Dino Mesic som behärskat gjorde 1-0.

Målet satte sedan prägel på restgen av matchen. BoIS tilläts rulla boll utan att bli attackerade och utan att flänsa så borde BoIS gjort fler mål. Bland annat så sköt Alexander Tkacz över i slutat av halvleken.

Andra halvlek såg till stora delar ut som den första. Skillnaden var att BoIS skapade ännu mer. En boll i stolpen och en i ribban var bara två lägen. Och hade det inte varit för Qvidings bäste spelare, målvakten Rasmus Iversen, så hade det runnit iväg.

Men som alltid är det lite nervöst att bara leda med ett mål och visst var Qviding framme vid något enstaka tillfälle. Men istället för en snöplig kvittering kom ett rättvist 2-0 mål. Det kom på övertid och än en gång var det Dino Mesic som var sist på bollen.
– Det va riktigt kul att Dino fick göra mål, sa Agim Sopi direkt efter matchen.

Att han var nervös innan det förlösande 2-0 målet kom medger han. Men samtidigt så känns det att lagets självförtroende är på topp.
– Vi har hållit nollan i tolv matchen och vi är mycket stabila. Idag vinner vi inte bara för att vi är bättre. Vi visar ett stort tålamod och tröttar ut våra motståndare, säger Agim Sopi.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser