Annons

Dokumentärfilm har premiär på museet

Filmaren Ezzeddine Zein visar sin senaste dokumentärfilm Om Flykten – My Soul is Not for Sale på Landskrona museum.
Foto: Edhem Zunic.

Ezzeddine Zein är en landskronabaserad filmskapare. Hans filmer har uppmärksammats och belönats i Nordamerika, Indien, Mellanöstern och Europa. Nu på söndag 1 oktober är det premiärvisning av hans senaste dokumentär Om Flykten – My Soul is Not for Sale på Landskrona museum.

Annons
 

Ezzeddines senaste dokumentär är en kortfilm med tre personliga berättelser om rädsla, längtan efter sin familj, svårigheter i det nya landet och om drömmar. Söndagens visning av Om Flykten – My Soul is Not for Sale är den första visningen i Sverige utanför filmfestivaler. Ezzeddine Zein är på plats tillsammans med några av deltagarna i filmen.

Filmvisningen startar klockan 14 och är ett samarrangemang mellan HELA mångfaldsveckan, Landskrona museum och avdelningen för Kulturstöd. Fri entré.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser