Centrum fylldes när hösten kom till Landskrona

Pinnbrödsbakning med scouterna var bara en av flera provsmakningar man kunde göra på Kasernplan under Höst i Landskrona.
Pinnbrödsbakning med scouterna var bara en av flera provsmakningar man kunde göra på Kasernplan under Höst i Landskrona.

I lördags arrangerade Landskronasamverkan Höst i Landskrona för andra året i rad. Många var de som tog sig ner till centrum för att shoppa och uppleva de aktiviteter som butiker, restauranger och andra verksamheter erbjöd. 

Håll till godo med ett litet bildspel från den sköna höstdagen i Landskrona.

Line Hovrind Aslaksen vid Landskrona konstförenings monter på Hela Landskrona-mässan som hölls på Rådhustorget.
Ett populärt inslag under lördagen var de två hjärtan vid Rådhustorget som Landskronasamverkan tillverkat. Installationen kallas för #lövlandskrona och är förutom en selfie-vänlig plats, även en tävling där man har chans att vinna ett Landskrona Presentkort värt 1 000 kr. Foto: Josefin Larsson.
Hundratals ostron öppnades av Pumphuset i deras Ostronbar hos RoyalDesign och kön ringlande lång när Pikachu bjöd in till fiskedamm hos Hemmakväll. Foto: Josefin Larsson.
På Järnvägsgatan invigdes Läshörnan som snabbt fylldes med böcker från besökare. Läshörnan där man är välkommen att sätta sig ner och läsa, eller byta böcker med varandra genom att lämna en bok och ta med sig en annan, kommer att stå kvar i några veckor. Foto: Josefin Larsson.
Lokalt öl och beermakers tapas kunde avnjutas dagen till ära på Speakers Corner. Foto: Josefin Larsson.
Landskrona stads näringslivschef Anna Classon tillsammans med dotter såg ut att trivas på stan. Foto: Josefin Larsson.
Ett glatt gäng tjejer som gillar när det händer något på stan. Foto: Josefin Larsson.
För Landskronasamverkans del blir nästa projekt att färga staden rosa när de den 14 oktober samverkar med Landskrona stads evenemang ”Lär känna dina bröst – en dag om brösthälsa” Foto: Josefin Larsson.

 

Till arkivet