Annons

Byggstart för 34 radhus

Mariastaden Projekt byggstartar 34 radhus i Norra Borstahusen i oktober.

Nu är det dags för ännu ett spadtag i Norra Borstahusen. Det är Mariastaden Projekt AB som byggstartar sina 34 radhus.

Annons
 

I oktober sätter totalentreprenören BAB igång och börjar bygga de efterfrågade radhusen och i september nästa år räknar man med att de första inflyttningarna kommer att ske.
 – Vi haft en mycket god efterfrågan trots att konkurrensen har varit hård i Landskrona avseende nyproduktion. Samtliga 34 radhus såldes slut på 28 timmar, säger Johan Sjöstedt, Mariastaden Projekt AB och talar sig varm för Borstahusens redan befintliga service och goda kommunikationer samt närheten till ”hav och fantastiska naturvärden”.

– Vi är nu väldigt glada över att byggstarta projektet och ser fram emot utveckla fler bostäder i kommunen. Radhusen har samma planlösning som de populära, ytsmarta bostäder vi tidigare har byggt ibland annat Helsingborg, Örebro, Laholm och Halmstad.

Många av köparna är förstagångsköpare och småbarnsfamiljer. Radhusen består av vardera 113 kvadratmeter, fördelat på två våningar.
– De har en genomtänkt planlösning som ger plats för både två badrum, upp till fyra sovrum och en tvättstuga, avslutar Johan Sjöstedt.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser