Annons

Ny randig seger

Uppdaterad 19.45

BoIS fortsätter att storma mot Superettan. På söndagen besegrade de randiga Ängelholms FF med 2-0 inför 2389 åskådare på IP. Segern innebär att BoIS leder serien med åtta poäng före Utsikten med sex omgångar kvar att spela.

Annons
 

BoIS gjorde sitt jobb när Ängelholms FF gästade IP på söndagen. Gästerna hade matchens första målchans med Ivo Vazgec räddade. Istället visade Thierry Zahui vägen med ännu ett frisparksmål efter 18 minuter.

Fem minuter in i andra halvlek fick Måns Ekvall känning av en skada som han ådrog sig i matchen mot Mjällby förra veckan. In för mittfältaren Adi Nalic, ett byte som skulle betala sig. Nalic fick ett flertal chanser och en av dessa förvaltade han och gjorde 2-0 efter en timmes spel.

Därefter kunde BoIS spela av matchen och med lite större effektivitet kunde siffrorna varit större.
– Vi gör en bra match efter våra förutsättningar men BoIS är lire bättre över hela planen och vinner rättvist, sa Ängelholms tränare Kalle Björklund efter matchen.

– Vi visste att det skulle bli tufft, Men killarna gjorde sitt jobb och gjorde det bra. När vi gjort 2-0 visade vi stort tålamod. Nu fokuserar vi på nästa match, den mot Qviding på bortaplan på lördag, sa BoIS tränare Agim Sopi.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser