Annons

Nu öppnar Elgiganten

Nu öppnar Elgiganten på det nya handelsområdet vid Österleden.

Idag, är det dags för det nya Elgiganten-varuhuset i Landskrona att öppna.
– Lättillgängligheten för kunderna är oerhört viktig. Landskrona är en stad med framtiden för sig och med det nya handelsområdet hittade vi också det perfekta läget, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Annons
 

Den nya etableringen har lett till femton nya arbetstillfällen i Landskrona.
Butikskedjan har länge haft ögonen på Landskrona och man räds inte konkurrensen rån näthandeln.

– Vi ser ett mycket tydligt samspel mellan e-handeln och försäljningen ute i varuhusen. Allt fler gör research på nätet inför köp och beställer sin nya produkt via nätet för att sedan hämta upp den i närmaste varuhus och då är det viktigt att vara lättillgänglig för kunderna. De produkter och lösningar vi erbjuder blir dessutom allt mer avancerade, vilket gör att många kunder vill prata med en säljare innan köp. Det gör att de fysiska varuhusen fortsatt fyller en väldigt viktig funktion, avslutar Niclas Eriksson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser