Annons

Gudrun Schyman kommer till Landskrona

Två profiler i profil. Den ena ska ha homeparty med FI.

Med drygt ett år kvar till valet börjar det nu pratas just val i Landskrona och bland de första att vara ute är Feministiskt Initiativ. Den 7 september kommer nämligen Gudrun Schyman och håller Homeparty i ABFs lokaler på Larvigatan 19 D.

Annons
 

– Senast Gudrun var här på homeparty var i Folkets Hus vintern 2014. Det blev fullsatt trots att det inte var utannonserat offentligt, och mycket uppskattat av besökarna. Den här gången är föreläsningen öppen för allmänheten, säger Kristina Westman, ordförande för Feministiskt initiativ Landskrona.

Gudrun Schyman kommer att prata om hur feminism kan vitalisera politiken och bidra till samhällsutvecklingen.

Dörrarna öppnas klockan 17.30 och Gudrun Schyman finns på plats från 17.45.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser