Annons

My Gross öppnar på Stenorsvägen

Här på Stenorsvägen kommer My Gross att öppna efter att de före detta industrilokalerna är renoverade.

Sedan jul- och nyårshelgen har de boende i Norrestad saknat en lokal livsmedelsaffär med brett utbud, detta sedan Pilängsrorget eldhärjades och butiken My Gross brann ner till grunden. Men nu är det klart att My Gross flyttar in i nya lokaler på andra sidan området.

Annons
 

Att bygga nytt på Pilängstorget har aldrig varit aktuellt. Sedan diskuterades ett område närmare handelsområdet med Lidl och ICA Kvantum. Men nu står det klart att butiken kommer att öppna på Stenorsvägen, i byggnaden intill Puls Arena.

Beslutet att ge ett tidsbegränsat bygglov på tio år fattades på tisdagens möte i stadsbyggnadsnämnden. Nu ska lokalerna renoveras och byggas om. När My Gross åter slår upp portarna är oklart.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser