Annons

Preem söker bygglov

Sakta men säkert börjar det hända saker på företagsparken Kronan på andra sidan motorvägen vid Landskrona södra. Nyligen lämnade nämligen Preem in en bygglovsansökan för en bensinmack med butik på området.

Annons
 

Sedan tidigare har det stått klart att hamburgerkedjan Max ska etablera sig på företagsparken Kronan och nu är det helt klart att Preem bygga en bensinstation intill. En ansökan om bygglov är inlämnad och nu ska ärendet tas upp av stadsbyggnadsförvaltningen för att sedan slutligen beslutas i stadsbyggnadsnämnden.
– Vi har inte hunnit granska ärendet än, så jag har inga kommentarer mer än att det känns bra att exploateringen är på gång nu med macken och hamburgarrestaurangen, säger stadsarkitekt Petter Eiring.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser