Annons

Sander och Gander på Grodans loppis

Snart är det dags för en ny upplaga av Grodans barnloppis i Glumslöv.

Snart är det dags för en ny upplaga av Grodans barnloppis i Glumslöv. Foto: Privat

Grodans barnloppis i Glumslöv testar ett i höst ett nytt koncept och bjuder på picknick-konsert med Sander och Gander under lunchen medan barnloppisen pågår för fullt.

Annons
 

Grodans barnloppis i Glumslövs idrottshall har kommit att bli ett återkommande evenemang och i år satsar man lite extra när man bjuder i till barnens favoriter Sander och Gander.
 – Detta gör vi för att vi vet att det finns så otroligt mycket fina kläder, leksaker och andra barnartiklar kvar efter att första rushen av människor har handlat. Vi vill locka föräldrar att ta med sig sin partner eller varför inte mormor eller farfar som tillsammans med barnen blir underhållna medan föräldern handlar.

 Grodans barnloppis har funnits i många år och är en välbesökt och uppskattad loppis. Besökare kan handla kläder, fritidsartiklar och leksaker från ungefär 120 säljare. I hallen finns det sex kassor vid utgången och det går att betala kontant eller med swish. Loppisen är säsongsbetonad så du hittar mycket för höstens och vinterns lek.

 På Grodans barnloppis återanvänds kläder och leksaker och kommer till nytta flera gånger om. Alla de kläder, fritidsartiklar och leksaker som blir över går till Erikshjälpen som hjälper behövande barn. Av överskottet i pengar från förra höstens barnloppis (2016) gick 15.000 kronor till flickhemmet The Step i Nepal (www.thestep.se) och 15.000 kronor till projektet Min stora dag (www.minstoradag.org).

 Att ordna en barnloppis med flera hundra besökare och 120 säljare kräver mycket arbete och engagemang. Barnloppisen arrangeras av fem tjejer som den 2 september får hjälp av ytterligare 25 personer som även de jobbar ideellt.

 Tid: Lördagen den 2 september klockan 09.30-14.00 (picknick-konsert klockan 12.00 med Sander och Gander på kullen utanför idrottshallen)

Plats: Glumslövs idrottshall, Johan Pers Väg, 261 62 Glumslöv

Entré: Gratis

Parkering: Fri parkering i området, parkeringsvakter finns.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser