Annons

Elfiske och guidning vid Säbybäcken

Säbybäcken. Foto: Landskrona stad.

Den 27 augusti firas ”Lokala naturvårdens dag” i hela Sverige. Länsstyrelsen Skåne är glad att kunna presentera elva olika arrangemang runt om i Skåne under Lokala naturvårdens dag var av ett är i Landskrona.

Annons
 

I Landskrona är det Säbybäcken som står i fokus. På programmet står denna dag elfiske och guidning i Säbybäckens naturområde. Kommunen har gjort flera naturvårdande åtgärder i området och i vintras kunde man se öring leka i vattendraget.
Söndagens arrangemang startar klockan 15.00 och samlingsplats är på parkeringen intill de nya dammarna längs Säbybäcken.

Med arrangemanget vill Länsstyrelsen visa upp det lokala arbetet med naturvård och friluftsliv och lyfta några av alla de LONA-projekt som pågår runt om i landet. Aktiviteterna är samfinansierat av respektive kommun och Lokala Naturvårdssatsningen (LONA).

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser