Annons

Misstänkt våldtäktsman gripen inatt

En man har inatt gripits i Landskrona, misstänkt för våldtäkt. Polisen är mycket förtegen om händelsen. Mannen kommer att förhöras under förmiddagen och därefter kommer åklagare att ta beslut om han ska anhållas.

Annons
 

Mannen och kvinnan ska ha någon typ av relation men vilken det är vill inte polisen gå ut med i nuläget.
– Vi vill inte gå ut med för mycket innan vi vet mer. Jag kan inte heller säga var i Landskrona den misstänkta våldtäkten ska ha inträffat. men den har skett inomhus inatt och troligtvis har det även funnits barn i den aktuella bostaden vid tillfället. Det är ett mycket känsligt läge, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.

En kommentar till "Misstänkt våldtäktsman gripen inatt"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Inget nytt om den misstänkta våldtäkten

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser