Annons

Besa möter Rosengård i DM

FK Besa firar att man just besegrat Trelleborgs FF med hela 3-0. Till höger på bilden står ordförande Sadik Krasniqi och drömmer om att få möta BoIS. Foto: FK Besa

FK Besa firar att man just besegrat Trelleborgs FF med hela 3-0. Glädjen var inte mindre när man besegrade Veberöd och därmed var kvalificerade för spel i Svenska Cupen. Ikväll väntar FC Rosengård.
Foto: FK Besa

FK Besas framgångar i DM rullar på. Frågan är dock om man rår på nästa motståndare. Klockan 19.00 ikväll tar division 5-klubben emot FC Rosengård på Idrottsplatsens B-plan.

Annons
 

Först slog Besa ut Trelleborgs FF ut DM och därefter bortabesegrade de Veberöd med hela 4–1. Segern innebar att Besa kvalificerat sig för spel i Svenska Cupen nästa år. Dessutom hägrar nu en kvartsfinal mot FC Rosengård som till vardags spelar i division 1 södra.
– Det är klart att det är ett bra lag vi kommer att möta men vi ger inte avkall på vår taktik, säger Richard Persson, tränare i FK Besa.
– Vi kommer att spela för att vinna och vi vill föra matchen, säger tränaren men garderar sig.
– Vi kommer nog dock att vara lite mer varsamma i vår offensiv så att vi inte går bort oss helt.

Sommaren har inneburit att många spelare varit på semester.
– Men de flesta är tillbaka nu. Vi får hoppas att vi räcker till. Men jag tycker att det såg bra ut på träningen igår, säger Richard Persson som hoppas på stöd.
– Det hade varit kul om Landskronaborna tagit sig ut till IP. Publiken är mycket viktig.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser