Fredsflotte var flottast

Flotten "Peace" korades till årets flottaste.
Flotten ”Peace” korades till årets flottaste.

Landskrona Trädgårdsgille är över för i år. Känslan att marknaden växt till sig var påtaglig och likaså att trädgårdsfesten för barn var större än någonsin. När gillet packade ihop vid 16-tiden på lördagen var det flera sena besökare som gärna sett att det pågått några timmar till, när nu solen äntligen tittat fram.

Trädgårdsgillet har växt till sig och inte ens lördagens regnande kunde förmå kommersen av trädgårdsprydnader och växter att minska. Trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson intog scenen och kunde berätta av sammanlagt1514 röster hade flotte 9, ”Peace”, fått flest röster med sina 307.
Madeleine Friberg och Anna Nordh från Blomsterhörnan kunde sträcka armarna i luften och titulera sig Flottaste Flotten mästare 2017.

Alla flottar kommer att ligga kvar i vallgraven fram till och med onsdagen den 16 augusti.

Till arkivet