Annons

Musikfestival i Asmundtorp

Camilla Hellgren är en av arrangörerna av årets musikfestival i Asmundtorp som även själv medverkar i finalkonserten.

Läsare av Landskrona Direkts kalender har säkert sett att det snart är dags för en veckolång musikfestival i Asmundtorps kyrka.
– Den 14 augusti slår vi upp portarna för årets musikfestival, vi reser med argentinska förtecken från swing och Piaf, rör oss i svängig gospel och in genom mäktiga musikaliska barockportaler, meddelar Karin Drevelius, kommunikatör i Häljarps församling.

Annons
 

Varje kväll i veckan utlovas spännande musikupplevelser i Asmundtorps kyrka. Bland annat kommer besökarna att bjudas på glad swingmusik och psalmer med orkestern Domnivet och sångerskan Rosa Rydberg. Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd framför sånger med själ, dansare från Tangokompaniet och orkestern Tangarte tar åhörarna med i tangons och Latinamerikas musikaliska värld. Á capella med Vocal Six och till sist Carpentiers Te Deum som avslutar veckan med finalkonsert framförd av Ensemble Ven, solister, kör och orkester under ledning av veckans arrangörer Adriano Gaglianello och Camilla Hellgren.
 – Svenskarna älskar att resa till världens alla hörn och uppleva annan mat, kultur och musik, men det är inte alla förunnat att kunna resa och ta del av det. Därför vill vi som församling erbjuda våra församlingsbor, och alla som vill, ett smörgåsbord av musik med skickliga artister från olika delar av världen – helt gratis. Vi hoppas det ska finnas något för alla smaker, varmt välkomna, säger Camilla Hellgren, organist i Häljarps församling.

Alla konserter är gratis och startar kl 19.00 i Asmundtorps kyrka.

Mer info på www.svenskakyrkan.se/haljarp/musikfestival

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser