Annons

Stor personalomsättning på Semme

Det har varit stor personalomsättning på Seminarieskolan det gångna året.

Enligt uppgift till Landskrona Direkt har det under det gångna året varit stor personalomsättning på Seminarieskolan.  
– Det har varit väldigt oroligt på Seminarieskolan, ett 30-tal  lärare och annan personal har slutat under året, uppger en källa till Landskrona Direkt. Uppgifter vi konfronterat verksamhetschefen för grundskolan,  Caroline Ekstrand, med.

– Det stämmer att det varit en del personalomsättning där, medger hon.
–  Seminarieskolan har under det gångna läsåret genomgått en stor organisationsförändring där två skolor blivit en. Genom att jobba ihop skolorna från förskoleklass upp till årskurs 9 kan vi erbjuda en röd tråd med kontinuitet. Detta har inneburit en del förändringar i arbetssätt och personalsammansättning, förklarar hon.
– Det stämmer att personal har valt att gå vidare till andra uppdrag både inom och utanför staden. Varje person har sin anledning till detta. Tjänstefördelningen är klar inför hösten. Utmaningen för Seminarieskolan och för alla skolor är att jobba ihop behörigheterna kopplat till uppdragen. I rekryteringen så ska alla obehöriga tjänster utannonseras, understryker verksamhetschefen.

Annons

En kommentar till "Stor personalomsättning på Semme"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Stor omsättning på lärare

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser