Annons

Anhöriga erbjuds semestervecka

En semestervecka i Borstahusen full av aktiviteter med Anhörigcentrum erbjuds nu.

Den 21-25 augusti erbjuder Anhörigcentrum i Landskrona stad anhöriga att delta på en semestervecka i Borstahusens sommarstuga. Semesterveckan innehåller aktiviteter och föreläsningar.

Annons
 

Alla som har investerat sin tid och sitt hjärta i en relation till någon anhörig, det kan vara en make, maka, partner, förälder, barnbarn, syskon eller en vän, är välkomna på semesterveckan.
– En stor del av all vård och omsorg utförs i dag av anhöriga. Vi arrangerar detta för att underlätta för dem som stödjer eller vårdar, säger Petra Leube, äldrepedagog, Anhörigcentrum.
– Vi kommer bland annat att arrangera utomhuszumba och mindfulnessövningar.

Vad är Anhörigcentrum?
– Anhörigcentrum finns för anhöriga till någon som har ett fysiskt eller psykiskt funktionshinder, är långvarigt sjuk eller äldre. Anhörigcentrum erbjuder stöd och aktiviteter för att må bra och kunna fortsätta ge kraft, inspiration och hopp, berättar äldrepedagogen.

Aktiviteterna pågår mellan klockan 10 och 17.00. Hela programmet samt information om priser med mera finns på kommunens hemsida.
– Måndag, tisdag och onsdag har vi lediga platser kvar, likaså några på fredagen. Men vi hoppas att alla aktiviteter blir fullbokade. Det blir roligast så. Anmäl dig senast den 14 augusti på telefon 0418-47 34 11, avslutar Petra Leube.

Zumba är en av många aktiviteter som Anhörigcentrum har då de arrangerar en semestervecka för anhöriga.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser