Pumphuset får gott omnämnande i Vogue

Pumphuset får fint omnämnande i stort amerikanskt modemagasin.

Att få in ett par rader på Landskrona Direkt om sin verksamhet har sina fördelar. Nättidningen är dock inte det enda mediet som gäller. Det fick Niclas Lundblad på Pumphuset klart för sig häromdagen. Då hörde en journalist från tidningen Vogue av sig och informerade om att man varit på restaurangen och ätit och ville skriva ett omdöme. Ett gott sådant som publicerades den 4 augusti.

– Hon mejlade mig och sade att det var så dåligt väder när hon var på plats. Hon undrade därför om jag kunde mejla över någon bra bild, säger krögaren Niclas Lundblad och skrattar.
– Det tradiga var att ingen av mina bilder kom med i texten.

Det viktiga var dock att omdömet var positivt och så var det. Fritt översatt lyder rubriken ”En guide till Sveriges charmiga, avslappnade och sydligaste landskap, Skåne” och omdömet låter som följer:
”A Skåne gem that doesn’t get enough attention is Pumphuset in Landskrona, and it’s most likely because the locals want to keep it for themselves. Perched right by the water and offering both enticing fish dishes and exceptional photo exhibitions, this is a must-visit.”

– Det är naturligtvis jättekul när vi får sådana omdömen, säger Niclas Lundblad och informerar om en annan artikel.
– Det var på sidan The Culturetrip som vi blev omnämnda i en artikel med tio av de bästa konsthallarna i Sverige, säger Niclas Lundblad.
Och i artikeln står bland annat att läsa att det på Pumphuset finns såväl en permanent utställning om fiskeläget, som en av Sveriges bästa konsthallar.

Länkar:

Till arkivet