Annons
Lördagen den 22:e januari
2.7°C 4.1m/s
Dagens namn: Vincent, Viktor

Författare och musiker gästar trädgårdsgillet

Det vankas åter trädgårdsgille i dagarna två i parken runt konsthallen. Foto: Lila Johansson.

Det vankas åter trädgårdsgille i dagarna två i parken runt konsthallen. Foto: Lila Johansson.

Barnen har en stor plats på trädgårdsgillet och får även i år sin alldeles egna trädgårdsfest på fredagen. Mellan kl. 12.00 och 19.00 bjuds det in till utelek, sagostund, barnteater och annat skoj för alla åldrar.

Annons
 

Den trädgårdsintresserade kan under fredagen besöka öppna trädgårdar i Citadellets koloniområde. Med start kl. 14.00 är programledaren och författaren Elin Ek på plats utanför konsthallen för att berätta och visa hur man gör fint med återbruk och blommor. Detta efterföljs av en workshop där man får lära sig fingervirka och dekorera en krans. Material finns på plats och hela familjen är välkommen.

Fredagen avrundas med konsert på scenen utanför konsthallen med trion Zavedra klockan 19.00.
– Genom att mixa gamla latinamerikanska låtar med effekter och samplingar skapar de ett medryckande och dansant sound; Electro-Latin. Ta gärna med picknickkorg och filt, säger Lila Johansson, verksamhetsassistent på fritids- och kulturförvaltningen

Hela helgens program finns på landskrona.se/tradgardsgille.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser