Annons

Musikalisk resa med duo börjar på Ven

Duo Nordic består av Pernilla Ingvarsdotter, sopranoch Ha-Young Sul, piano.

Duo Nordic består av Pernilla Ingvarsdotter, sopranoch Ha-Young Sul, piano.

”Nordiskt Ljus” är en musikalisk resa i romantikens och naturens tecken och denna resa kan man ta del av i S:t Ibbs kyrka, Ven torsdagen den 20 juli. Avresetid är 19.00. Reseledare är Duo Nordic, det vill säga Pernilla Ingvarsdotter, sopran och Ha-Young Sul, piano.

Annons
 

Ha-Young Sul är en svenskfödd pianist med rötter från Korea och Japan. Hon har studerat vid det kgl. Danske musikkonservatoriet i Köpenhamn, the Royal Academy of Music i London och Conservatorie de Musique de Genève i Schweiz. Hon har turnerat som konsertpianist i Skandinavien, Europa, Sydkorea, Kina och USA.

Pernilla Ingvarsdotter, sopran, är en frilansande soloartist. Hon ger årligen 50-talet konserter och har framträtt både i Sverige och utomlands. Hon har ofta medverkat i svenska radiosändningar på både lokal- och riksnivå. Pernilla Ingvarsdotter är en flitigt anlitad sopransolist i oratoriesammanhang, med orkestrar som Radiosymfonikerna, Radiokören, Camerata Nordica, Barockorkestern Stockholm, Hovkapellet, Göteborg Baroque och Marinens Musikkår med flera.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser