Annons

Hon är redo för hemmaplan

Kiki Nilsenius tycker om att vara väl förberedd och var på plats på Visfestivalsområdet redan under förmiddagen för att insupa atmosfären.

Uppdaterad 12.20

Du har väl inte missat att det idag och imorgon, 14-15 juli, vankas Visfestival i Landskrona.
I Slottsparken utlovar arrangörerna en festival där publik från när och fjärran får möta viskonsten i alla dess former, från trubaduren med gitarren till olika grupper i form av visor, vispop och visjazz. 

Annons
 

Fem timmar innan visfesten bryter ut i Slottsparken är det en harmonisk ordförande Rolf Svensson i Föreningen Visfestivalen Landskrona som checkar av sin att-göra-lista.
– Jag har egentligen bara kvar att prata lite med ljudkillarna, säger han.
Samtidigt som det vankas visfestival i Landskrona så pågår den något mer kända i Västervik och därifrån rapporteras det om rekordintresse.
– Det är kul att höra, säger Rolf Svensson och hoppas att visintresset även spiller över på Landskrona.
– Jag räknar med någonstans över 300 i publiken i kväll. Det som är skönt är att festivalen redan är i hamn ekonomiskt.

Minst lika avspänd, åtminstone på ytan är Kiki Nilsenius, som inte minst via sociala medier gjort sig ett namn som vissångare.
Hennes senaste musikvideo “Du är sån” har under de senaste tre veckorna visats drygt 107 000 gånger på Facebook.
– Det är två år sedan jag spelade offentligt i Landskrona och nu känns det som att det är mer på riktigt så jag kommer att vara rejält nervös, säger hon som är tidigt på plats för att “känna in spelplatsen”.
– Det ska bli jätteroligt.

Visfestivalen invigs klockan 16 idag och cirka en timme senare står stjärnskottet från Landskrona, Kiki Nilsenius, på scen, så det gäller att vara i tid.

På scenen står ikväll även bland andra Anna-Lena Brundin och  Jan Sigurd, Jan Hammarlund,  Dan Hylander  och Nilla Nielsen.

Under lördagen gästas visfestivalen av Jenny Almsenius, Heidi Baier, Mattias Bengtsson, Ewert Ljusberg , Jeja Sundström med flera.

För fullständigt program besök http://www.visfestivallandskrona.se/

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser