Annons

Han blir klubbchef i BoIS

Max Lundmark blir klubbchef  i Landskrona BoIS.

Vi noterar att Max Lundmark blir klubbchef i Landskrona BoIS.  Sedan Patrik Johansson under hösten 2015 fick lämna tjänsten då ekonomin var hårt pressad har klubben stått utan. Max Lundmark  har varit anställd i klubben i fem år och bland annat sysslat med marknadsbiten, ansvarat för en del projekt samt varit matchansvarig.  Enligt ett pressmeddelande från klubben på tisdagen tillträder han officiellt den 1 augusti men smygstartar arbetet omedelbart.

Annons
 

– Max kommer att ha det övergripande ansvaret administrativt och operativt för föreningen. Han kommer att ha direkt ansvar för allt utom den sportsliga delen, där tränaren Agim Sopi och fotbollsutskottet – vilket för övrigt Max kommer att ingå i – har ansvaret, säger ordföranden Gabriel Munck i pressmeddelandet.

– Jag kommer att ha rollen som klubbchef inte sportchef och blir – översatt till företagstermer – en form av vd med övergripande ansvar, förklarar Max Lundmark som har en kandidatexamen från det Idrottsvetenskapliga programmet med inriktning på Sports Management vid Malmö högskola.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser