Annons

JSM-guld till Landskrona Simsällskap

David Söderstjerna omgiven av sina adepter i lagkapplaget som knep JSM-guldet på 4×100 medley.

Vi noterar att Landskrona Simsällskaps killar igår tog ett efterlängtat JSM-guld i lagkappen på 4×100 medley under SM-veckan i Borås. I laget simmade Hampus Svensson, Julius Ekstrand, Oskar Hoff Och Emil Hassling. Guldet är det första JSM-guldet i modern tid och en stor seger för LS som halvvägs in i tävlingarna ligger på sjunde plats i poängstriden.

Vi återkommer senare i veckan med en mer utförlig rapport från SM-tävlingarna och LS framfart i tävlingsbassängen. Nästa sommar avgörs som bekant SM-veckan i Landskrona och Helsingborg och klart är att just simtävlingarna då kommer att avgöras på Citadellbadet.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser