Borstahusen från ovan

”Flera utvägar” har Daniel Persson valt att kalla sin bild av badbryggan i Lill-Olas.
Foto: Daniel Persson.

Fotografen och filmaren Daniel Persson med bas i Barsebäck ställer sedan i lördags ut i baren på Pumphuset.

Fotografier tagna med drönare i Borstahusen visas nu på Pumphuset och första dagen på utställningen var passande nog på Borstahusdagen.  Daniel Persson har fotograferat och filmat i över tio år. I hans bilder speglas hans fascination för naturen och hur den möter arkitektur och byggnationer- nya som gamla. De senaste fyra åren har bilderna fått ännu en dimension genom perspektivet från ovan. Verken andas lugn och stillhet, som om motiven alltid stod orörliga. Perspektivet från ovan skapar också mönster, linjer och färgpartier som öppnar upp för djupare betraktelser. Bilderna visas till den 9 augusti.

Till arkivet