Annons

ICA Krysset stänger

Dagens samtalsämne utanför ICA-krysset är att närbutiken nu stänger.

Torsdagen är den sista dagen som närbutiken ICA Krysset i hörnet av Regeringsgatan och Föreningsgatan har öppet. Anledningen är att butiken dras med vikande siffror och därför han man nu funnit för gott att stänga.

Annons
 

Butiken har sedan 1979 drivits av familjen Beiton och den som startade var Lars Beiton.
– Det känns naturligtvis tråkigt men vi kan inte fortsätta. Därför har vi tagit beslut om att stänga idag, säger Lars Beiton till Landskrona Direkt.

Butiken har länge varit populär i kvarteren men olika orsaker har gjort att kundunderlaget sjunkit.
– Det började egentligen för några år sedan när de grävde om i gatorna under en lång period. Då märkte vi en tydlig minskning. När sedan Willys slog upp portarna så lyckades vi inte locka tillbaka så många kunder som vi skulle behöva, säger Lars Beiton.

Vad som händer härnäst är han inte säker på.
– Eventuellt kommer vi att ha någon utförsäljning. Ett annat alternativ är att vi får någon annan att ta över lokalerna, säger han.
– Vi hade faktiskt en ICA-handlare som var intresserad. Men han hoppade av och därför har vi tvingats till detta tråkiga beslut, säger Lars Beiton och avslutar.
– Jag vill passa på att tacka alla kunder vi haft genom åren. Det är många som kommit in och handlat mer eller mindre varje dag.

En kommentar till "ICA Krysset stänger"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Ny affär kan öppna i augusti

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser