Annons

Stor uppslutning på Calle Sundewalls sista arbetsdag

Kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt uppvaktar Calle Sundewall på hans sista arbetsdag. Foto: Yazan Smadi

I torsdags stod Calle Sundewall för sista gången och tog emot besökare på Glumslövs bibliotek. Efter 31 år är det nu tid för honom att gå i pension. Och många var det som passade på att fira av den närmast legendariske bibliotekarien och folkbildaren. Stundom var det köbildning in till biblioteket och en märkbart rörd blivande pensionär. Besökare i alla åldrar ville tacka för boktips och föreläsningar och att han är omtyckt gick inte att ta miste på. På den obligatoriska “Hur känns det nu-frågan” blev svaret härligt och förfärligt. Först väntar en härlig lång sommarsemester och till hösten hägrar ett av favoritresmålen Italien. Vad som sedan händer återstår att se.

Många bybor och andra gästade Glumslövs bibliotek på torsdagen för att tacka Calle Sundewall för hans gärningar. Foto: Yazan Smadi

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser