Annons

Fotbollsfest i Landskrona, Glumslöv och Häljarp

Under fyra veckor framöver anordnar Landskrona BoIS vad man valt att kalla ”fotbollsfest” tillsammans med Glumslövs FF och Häljarps IF. 

Annons
 

Landskrona BoIS ger sig ut på turné för att bjuda stadens unga på fotbollsfest.
– Det är ett led i att Landskrona stad vill erbjuda sommarlovslediga barn och ungdomar kostnadsfri aktiviteter, säger Max Lundmark i Landskrona BoIS.

Varje måndag, onsdag och fredag är alla barn i åldrarna 5-16 välkomna till de olika idrottsplatserna där de förutom traditionell fotbollsträning, även kommer att få testa på andra roliga aktiviteter.
– Det kommer att bli bland annat speed shooting och prickskytte men även besök av våra A-lagspelare, säger Max Lundmark och berättar att varje tillfälle är uppdelat i två pass.
– Det tidiga passet mellan 10-12 är för barn mellan 5-11 år. Efter lunch med start klockan 13 är det sedan ungdomarna mellan 12-16 år som hälsas välkomna. På måndag kommer vi att vara i Häljarp, på onsdagar i Glumslöv och på fredagar på IP. Vi kommer även erbjuda stadsbarnen skjuts ut till byarna så att de kan få se hur det ser ut där, säger Max Lundmark.

BoIS busstransport avgår från Landskrona IP klockan 09:30 vid förmiddagspasset, samt 12:30 vid eftermiddagspasset.
– Det krävs ingen föranmälan för att delta på fotbollsfesten men vill man ha skjuts måste jag veta det senast en dag innan. Då mejlar man till mig på max.lundmark@landskronabois.com.  Alla deltagare skjutsats självklart tillbaka till Landskrona IP efter aktiviteten, avslutar Max Lundmark med ett leende.

Schema för fotbollsfesten

V.26                       26/6 Häljarp                   28/6 Glumslöv                     30/6 Landskrona IP

V.27                        3/7  Häljarp                       5/7 Glumslöv                         7/7 Landskrona IP

V.28                       10/7 Häljarp                     12/7 Glumslöv                      15/7 Landskrona IP

V.29                       17/7 Häljarp                     19/7 Glumslöv                      21/7 Landskrona IP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser