Annons

CajsaStina Åkerström till karnevalen

CajsaStina Åkerström spelar i Landskrona i sommar.

Vi har tidigare idag skrivit om årets artister till visfestivalen. CajsaStina Åkerström har tidigare gästat festivalen men i år är det istället karnevalen som gäller för henne.

Annons
 

Sofia Albertina kyrka öppnade igen i april 2017 efter en längre tids renovering och är återigen redo för den traditionsenliga konserten under Landskronakarnevalen. I år har man bjudit in CajsaStina Åkerström.

CajsaStina Åkerström, dotter till den legendariske vissångaren Fred Åkerström, är en av vår tids stora vissångerskor. Hon har på senare tid vunnit samma erkännande som fadern för sitt konstnärskap. Vid konserten i Sofia Albertina kyrka kommer CajsaStina Åkerström och hennes musiker att bjuda på ett urval av såväl gammalt som nytt ur hennes breda repertoar.

Konserten genomförs den 29 juli kl 19.00. Det är fri entré, men gratisbiljetter släpps i Sofia Albertina kyrka från klockan 12 på konsertdagen.

Karnevalsledningen passar dessutom på att presentera ytterligare ett artistsläpp, barnens favoriter, trollen Drill och Drull, som bjuder på en fartfylld föreställning med mycket sång och dans.

Bakom karaktärerna Drill och Drull döljer sig Johan Östberg och Helena Rask som bland annat är programledare för barnprogrammet Boom Shakalack i SVT Barnkanalen. Föreställningen som äger rum på fredagen den 28 juli klockan 15.30 i Kasernplanstältet passar särskilt för barn i åldrarna 3-8 år.

Trollen Drill & Drull återvänder till en karnevalsscen i sommar. Foto: Leo Erdfelt.

 

 

En kommentar till "CajsaStina Åkerström till karnevalen"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Nu är det snart karneval!

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser