Annons

Klart med ny krögare på Slottscaféet

På måndag kommer statsminister Stefan Löfven till Slottsparken men något fika på Slottscaféet blir det inte, då den nye krögaren inte hinner öppna tills dess.

Efter tre år har Slottscaféets krögare Olof Svensson bestämt sig för att sälja sin verksamhet. Affären är nu klar och den nya krögaren planerar att öppna i juni månad. Han vill dock vara anonym till alla tillstånd och papper är klara.

Annons
 

– Det handlar bland annat om att alkoholtillstånden ska bli klara och sådant brukar ta några veckor, säger krögaren till Landskrona Direkt.
– Så fort allt är klart så kommer vi att berätta mer om framtiden. Det ska bli kul och spännande.

Restaurangen har fått helt nytt tak och fräschats upp rejält och vid fredagens slutbesiktning fanns det ytterst få anmärkningar.
– Vi ska bara åtgärda en dörr. Annars är allt klart, säger Kjell Åkesson, tillförordnad fastighetschef på Landskrona stad, vilka äger fastigheten.

Han är mycket nöjd med lösningen och att den nya krögaren vill satsa.
– Vi har naturligtvis talat med honom och kollat upp allt och vi ser inte något som antyder annat än att det är en mycket bra krögare som kommer att öppna. Vi har därför tillsammans kommit överens om ett hyresavtal på fem år. Det borgar för att han verkligen vill satsa, säger Kjell Åkesson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser