Annons

Soultime drog fullt hus

Feelgood-känsla på Teaterrestaurangen när SoulTime flyttar in.

Fullsatt och festligt var det när SoulTime på onsdagskvällen hade nypremiär i nya lokaler.

Annons
 

Soultåget har gått från Fellini till Teaterrestaurangen. Igår var det premiär och lokalen fylldes till bredden av musikälskare. På scen Malmöbandet  The Memory Lane.
– Visst vi får ta in några till enligt föreskrifterna från räddningstjänsten men nu är här 65 personer och det är vad lokalen tål med en sittande och ätande publik, säger Håkan Persson, chef för Landskrona teater. 

Ny för året i staben runt SoulTime är Per Ericsson.
– Det är fantastiskt kul att vi fortsätter att dra fulla hus. Det talas om SoulTime långt utanför Landskronas gränser. Det gäller att vara ute i tid och boka in sig, säger han och efterlyser nu feedback från publiken.
– Det ger man via vår hemsida och där bokar man även in sig till spelningen den siste maj med Ulrika Skoglund och P-O Nilsson band.

Konceptet för SoulTime är att i avslappnad anda med kärleken till musiken och med soul som grundtema släppa loss ett gäng etablerade musiker. Inte sällan spelar dessa för första gången tillsammans på SoulTime. Så var emellertid inte fallet på onsdagen då bandet The Memory Lane gästade. Och visst var de tajta och skickliga, men kanske för tajta. För de där sköna garven musiker emellan som uppstår i vanliga fall på SoulTime saknades denna gång.
Men hur som helst. En soulig-röra av covers från bland andra Springsteen, Prince, Daft Punk  och Beatles fick upp några på det lilla dansgolvet medan de något tyngre valde att sittdansa.

Mer om SoulTime på http://soultime.nu/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser