Annons
Fredagen den 21:e januari
1.8°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

TV-kock fixar Borstahustorsk

På lördag gästas Royal Design av TV-kocken Lisa Lemke i samband med evenemanget Vår i Landskrona. Foto: Magnus Carlsson.

TV-kocken Lisa Lemke är ett av dragplåsterna när Landskronasamverkan på lördag bjuder in till Vår i Landskrona.

Annons
 

Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist, kokboksförfattare och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. Senast har vi kunnat se henne i Mitt Kök, Nyhetsmorgon och Grillmästarna. Idag bor och verkar Lisa med familjen på en gammal prästgård utanför Falkenberg där hon bland annat driver helgpizzerian ”Prosten pizza”.
– Det är jättekul att vi fått Lisa Lemke till Landskrona. Det stora mat– och köksintresset håller i sig och därför känns det extra kul att ge våra kunder upplevelsen att lära sig nya tips och trix från ett riktigt proffs, säger Caroline Kamph, butikschef på Royal Design.

Lisa Lemke kommer under lördagen laga mat och bjuda på smakprov i butiken mellan klockan 11.30–13.00. Det blir lokalt i kastrullerna.
– Vi har fantastiska leverantörer i Landskrona så självklart ska vi samverka med dem och lyfta fram vårt fina utbud. Det blir bland annat Borstahustorsk från fiskebåten Tacitus LA 71 och Hamnens Hörna, säger Caroline Kamph.

Förutom matlagning med Lisa Lemke blir det klockan 13.30–16.00 Coca-Colaglasprovning med glastillverkaren Riedel och världslansering av de speciellt framtagna underläggen ”City Trivet Borstahusen” och ”City Trivet Landskrona”.
– Vi hoppas att så många som möjligt beger sig till stan på lördag för att shoppa, fika och strosa. Vi handlare är taggade till tårna och ser framemot en härlig vårdag i vår mysiga stadskärna, avslutar Caroline Kamph.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser