Annons

Våren ska firas den 8 april

Lördagen den 8 april kommer det på 38 platser runt om i centrum att bjudas på olika program när det åter är dags för Vår i Landskrona. Foto: Landskronasamverkan.

För andra året i rad bjuder Landskronasamverkan in till Vår i Landskrona. En dag med syftet att samla och lyfta fram det bästa av stadens handel och upplevelser.

Annons
 

Lördagen den 8 april bjuder handeln in till aktiviteter och erbjudanden när våren kommer till Landskrona.
– Vi fortsätter med konceptet ”kom in till oss”, det vill säga att aktiviteterna arrangeras av och sker inne hos eller precis utanför butikerna, restaurangerna och de övriga verksamheterna. Det blir många bra erbjudanden i stan. En härlig start för våren och en försmak på påsken skulle man kunna säga, berättar Sebastian Swärd från Whyland som på uppdrag av Landskronasamverkan producerar evenemanget.

Vår i Landskronas 38 programpunkter innehåller alltifrån vårmarknad, kundvagnsrace, kött-och fiskauktion, fiskdamm med Minion, äggjakt, eftermiddagsquiz, tävlingar och allsång för barn.

Förra årets Vår i Landskrona drog många besökare och man hoppas att det ska bli lika lyckat även i år.
– Tillsammans har vi fått ihop ett varierat program. Vi behöver förnya oss från evenemang till evenemang, även om konceptet är detsamma. Nu hoppas vi på att vädrets makter är med oss, vilket vore pricken över i:et för en lyckad shoppingdag i Landskrona, avslutar Sebastian Swärd.

Landskronasamverkan är ett samarbetsföretag som ägs av handel och övrigt näringsliv, fastighetsägarna och Landskrona stad. Landskronasamverkan verkar för handel och upplevelser i Landskrona.

Hela programmet
www.landskronasamverkan.se

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser