Annons

Max etablerar sig på Kronan

Såhär är det tänkt att hamburgerkedja Max ska ligga på företagsparken Kronan.

Såhär är det tänkt att hamburgerkedja Max ska ligga på företagsparken Kronan.

Som vi skrev redan i september ifjol så vill hamburgerkedjan Max etablera sig i Landskrona. Och nu är det klart att de kommer att bygga en helt ny restaurang i företagsparken Kronan, alldeles intill motorvägsavfarten Landskrona södra.

Annons
 

Restaurangen kommer att ligga intill den pendlarparkering som ligger vid infarten till företagsparken. Tanken är att byggnaden ska uppföras enligt hamburgerkedjans nya koncept som man tagit fram i samarbete arkitektfirman Wingårdhs. Mest troligt är att restaurangen öppnar 2018.

Här kan du se hur restaurangen kommer att se ut.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser