Annons

BoIS visade klass mot Kalmar FF

Adi Nalic är ett löfte som BoIS tränare Agim Sopi har stora förhoppningar på nu när han skrivit på för BoIS. Foto: Bert Lundqvist, Landskrona BoIS

Adi Nalic har gjort två mål på två matcher.
Foto: Bert Lundqvist, Landskrona BoIS

BoIS gjorde ännu en stabil match i Svenska Cupen när allsvenska Kalmar FF gästade IP på söndagen. Matchen slutade 2-2 (1-1).

Annons
 

Kalmar inledde matchen med ett större bollinnehav men det var BoIS som gjorde första målet. Och vilket mål! Det var Sadat Karim som med en klockren cykelspark satte bollen i mål glädjen visste inga gränser.

Kalmar hade dock mycket boll men BoIS omställningar ställde till det för smålänningarna och skulle man räkna målchanser så hade BoIS väl så många som Kalmar.

Men efter en dryg halvtimmes spel fick Filip Sachpekidis på ett tungt skott som smet förbi Ivo Vazgec.    

Andra halvlek började som den första, med ett spelövertag för gästerna men BoIS stack upp med jämna mellanrum. En bit in i andra halvlek byttes Adi Nalic in för Thierry Zahui och precis som i matchen mot Gefle för en vecka sedan snappade avbytaren upp en retur och  förde BoIS till ledning med 2-1.

Denna gång var dock motståndet bättre och med två minuter kvar av ordinarie tid kvitterade Kalmar FF genom David Elm.

I matchens sista skälvande sekunder hade BoIS ett bra läge efter en kontring men skottet gick över.

– Jag måste gratulera våra killar för en fantastiskt bra genomförd match. Jag är mycket nöjd. Synd bara att vi släpper in det sista målet. Det kändes som att vi var klara, säger BoIS tränare Agim Sopi.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser