Annons

Verdion intresserade av Kronan

Här är Veridon intresserade av att köpa mark på Kronan.

Här är Verdion intresserade av att köpa mark på Kronan.

Intresset för att förlägga sin verksamhet på företagsparken Kronan vid avfarten till Landskrona södra växer. Senast i raden är Verdion Properties Limited Partnership. Det är ett internationellt företag vars affärsidé är att bygga och förvalta verksamhetslokaler.

Annons
 

Verdion har etablerat ett stort antal fastigheter i världen och ser Kronan som ett mycket intressant område. För att kunna marknadsföra och leta framtida hyresgäster behöver företaget vara säkra på att de i ett senare skede kan köpa aktuell mark. Verdion och Landskrona kommun har därför tagit fram ett markanvisningsavtal som ger Verdion en köpoption under 13 månader.
– Där är redan nu många verksamheter på gång och när nu Verdion är med i bilden så menar jag att intresset för Kronan aldrig har varit så stort tidigare, säger kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (L).

Optionen gäller ett område på cirka 60 000 kvadratmeter och köpeskillingen kommer att vara 250 kronor per kvadratmeter plus indexuppräkning.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser