Annons

Svensk pianist i toppklass på Jazzcafé

Martin Tingvall kommer till Jazzcafé på teatern.

Vid onsdagens jazzcafé på Landskrona teater gästas man av Martin Tingvall.

Annons
 

Martin Tingvalls musik beskrivs som rannsakande och med ett gripande lugn. Det är virtuost men samtidigt lyriskt. Själv beskriver han pianot med orden ”Du kan spela ut hela registret, från minimalistiskt till gigantiskt. Det ger oändliga möjligheter, men är samtidigt en stor utmaning”.

Martin Tingvall är bosatt i Hamburg och är etablerad på den tyska jazzscenen. 2012 släpptes ”En ny dag”, Martins första solopianoalbum. Hans andra soloalbum ”Distance” släpptes 2015 och låg under flera månader på den tyska jazztopplistan.

Teatercaféet öppnar kl. 18.00 Musiken startar kl. 19.00

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser