Annons

Fullsatt säsongstart för Kammarmusikföreningen

Caroline Karpinska, Gerda Holmquist, Elina Nygren och Maria Bergström. Foto: Per Månsson.

Söndagen den 22 januari inledde Vindla String Quartet vårens kammarmusiksäsong i församlingshemmet. Den spännande och gränsöverskridande kvartetten består av Caroline Karpinska och Maria Bergström på violin, Elina Nygren på viola och Gerda Holmquist på cello. Inför en fulltalig publik framförde den samspelta, unga kvartetten ett vibrerande vitalt program, bestående av verk av framstående, samtida kvinnliga kompositörer, bland andra Lina Nyberg, Elina Nygren, Caroline Karpinska och Elena Kats-Chernin. Smäktande toner av Piazzolla avslutade konserten.

Annons
 

Landskrona Kammarmusikförenings nästa konsert äger rum den 12 februari, också i församlingshemmet, kl. 16-18. Då kommer namnkunnige och alltid lika inspirerande Hans Pålsson med ett specialskrivet program för föreningen och Landskronas pianovänner.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser