Visning av Carrier II

Torsadgen den 2 februari bjuder Pia Hansson in till en visning av sin utställning Carrier II i Landskrona konsthall.
Torsadgen den 2 februari bjuder Pia Hansson in till en visning av sin utställning Carrier II i Landskrona konsthall.

Det var en välbesökt invigningshelg i Landskrona konsthall. Många visade sig vara nyfikna på Pia Hanssons utställning Carrier II. 

Även om utställningen är öppen för egna tolkningar så kan man på torsdag, den 2 februari, delta i en visning.
Visningen som startar klockan 18.30 kommer att ske som ett samtal mellan konstnär Pia Hansson och konstintendent Birthe Wibrand. Det är fri entré och ingen föranmälan krävs.

Utställningen
Carrier II visas på Landskrona konsthall till och med den 19 mars 2017. Utställningens titel, Carrier/bärare, speglar det vi ser i utställningen. De olika konstverken är på ett eller annat sätt bärare av barndomen, minnen och händelser som präglat livet.

Konstverken blir förmedlare av existens och identitet. Det är en gripande och tankeväckande utställning som bär stor konstnärlig skicklighet i kombination med skönhet.

Pia Hansson
Pia Hansson är bosatt och verksam i Malmö. Hon arbetar ofta med teman och projekt som spänner över lång tid där innehållet tangerar och befruktar vartannat. Formen varierar – objekt, installationer och bilder. Även tekniker och material varierar – grafit/blyerts, akryl på ritfilm, foto, leksaker, kläder och plexiglas.

Visning
Dag: Torsdag 2 februari
Tid: 18.30
Plats: Landskrona konsthall

Läs mer:
Vad handlar det om?

Lördagens invigning var välbesökt.
Till arkivet