Film- och guldbaggevimmel på teatern

Min faster i Sarajevo visas på Landskrona Teater på fredag. Foto: IGOR RIPAK.
Min faster i Sarajevo visas på Landskrona Teater på fredag. Foto: IGOR RIPAK.
Min faster i Sarajevo visas på Landskrona Teater på fredag. Foto: IGOR RIPAK.
Min faster i Sarajevo visas på Landskrona Teater på fredag.
Foto: IGOR RIPAK.

På fredag klockan 19.00 visas som vi tidigare berättat filmen Min Faster i Sarajevo  på  Landskrona Teater. Filmen, med den guldbaggenominerade Venbon Milan Dragisic i huvudrollen visas tre dagar innan Guldbaggegalan. Men vill man ha biljett så gäller det att lägga på ett kol. Biljetterna har gått åt snabbt och endast ett fåtal finns kvar.

– Det har gått otroligt bra. Vi har väl uppskattningsvis 15-20 biljetter kvar. Några spridda på parkett och några på balkongen, säger Håkan Persson, chef för Landskrona Teater.
– Det är dock bra platser allihop.

Det som gör föreställningen speciell är att tre guldbaggenominerade dyker upp. Förutom Milan Dragisic kommer filmens producent China Åhlander och regissören Goran Kapetanović och berättar kort om filmen.
– Det ska bli kul på fredag. Jag ser fram emot att träffa många av mina vänner och alla andra Landskronabor. Jag är övertygad om att filmen kommer att bli uppskattad, säger Milan Dragisic som redan på söndag åker till Stockholm för att förbereda sig inför Guldbaggegalan på måndag.
– Det är en fantastisk gala. Jag minns den förra, då vi var nominerade för Äta, Sova, Dö. Det var stort.

Biljetter beställs lättast via Ticnet. Men det går även att köpa biljetter på museet samt på teatern en timme innan förställningen börjar, om det finns några kvar.

Läs mer: Min faster i Sarajevo visas på teatern 

Till arkivet