Annons

Min faster i Sarajevo visas på teatern

Milan Dragišić på snabbvisit på redaktionen och visar upp sitt bevis på att han åter blivit nominerad till en Guldbagge.

Det kan inte ha undgått någon av Landskrona Direkts läsare att Venbon Milan Dragiŝić är nominerad till en Guldbagge för bästa manliga huvudroll, för rollen som Zlatan i filmen Min faster i Sarajevo. Nu har vi den stora glädjen att meddela att filmen kommer att visas på Landskrona Teater fredagen den 20 januari, tre dagar innan Guldbaggegalan äger rum på Cirkus i Stockholm.

Annons
 

Sammanlagt är filmen nominerad till hela sex Guldbaggar, bland annat för bästa film. China Åhlander är filmens producent och hon är nominerad för bästa manuskript tillsammans med Goran Kapetanović och Dragan Mitić. Hennes glädje går inte att ta fel på.
– Mina förhoppningar stod till att Milan skulle bli nominerad, för det är han verkligen värd. Att vi sedan fick med oss hela sex nomineringar till Skåne gör mig överväldigad.  Jag tycker att alla är värda sina nomineringar. Vi har gjort ett gediget arbete på alla plan i varje del av skapandeprocessen. Jag är mycket stolt över filmen och väldigt glad över nomineringarna, säger China Åhlander till Landskrona Direkt.

Hon kommer personligen att närvara vid föreställningen på Landskrona Teater den 20 januari.
– Milan, Goran Kapetanović och jag kommer till Landskrona.

Milan Dragiŝić ser också fram emot att se filmen tillsammans med Landskronaborna på stadens teater.
– Jag har många vänner i Landskrona så det ska bli jättekul. Det är fantastiskt häftigt att åter bli nominerad. Jag känner mig väldigt stolt. Jag hoppas att många kommer till teatern för att se filmen, säger Milan Dragiŝić.

Klicka här för att boka din biljett till föreställningen fredagen den 20 januari.

Guldbaggegalan arrangeras av Filminstitutet i samarbete med SVT på Cirkus i Stockholm den 23 januari. Galan direktsänds i SVT1 och då får vi reda på om Milan Dragiŝić och China Åhlander får med sig några Guldbaggar hem.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser