DJ-duon Bagge & Wåtz gästar Landskrona

DJ-duon Bagge & Wåtz kommer till Landskrona i mars och utlovar att spela en kavalkad av det bästa från 80-talet fram till dagens hits.
DJ-duon Bagge & Wåtz kommer till Landskrona i mars och utlovar att spela en kavalkad av det bästa från 80-talet fram till dagens hits.

För den musikintresserade är DJ-duon Bagge och Wåtz välkända var för sig.
Anders Bagge har hög status i den internationella musikvärlden och har skrivit och producerat låtar för megastjärnor som Madonna, Janet Jackson och Enrique Iglesias. För den breda publiken är han ändå kanske mest känd som en av tre i Idoljuryn 2008–2015. Robert Wåtz i sin tur slog igenom på 80-talet som den ena medlemmen i DJ-duon Rob’n’Raz och har sedan dess jobbat som producent och DJ. Nu slår de sina skivpåsar ihop och ger sig ut på sin första längre turné tillsammans. Turnén sker i samarbete med krogkedjan Harrys och når Landskrona lördagen den 18 mars.

– Det ska bli jättekul att få komma ut på vägarna och träffa alla härliga människor, säger Anders Bagge i ett pressmeddelande och utlovar en tvåtimmarsshow som man valt att kalla Music Explosion med en blandning av det bästa från 80- och 90-talen med dagens hits.

Till arkivet