Även Stenfelt vill visa film

Kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt (L) fick förnyat förtroende att leda kommunfullmäktige.
Kommunfullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt.

När filmen Äta, Sova, Dö med Venbon Milan Dragišić i en bärande roll var som hetast för tre år sedan såg dåvarande kommunfullmäktigeordföranden Lennart Söderberg till att filmen visades för kommunfullmäktigeledamöterna. Idag är Milan Dragišić åter het efter att han nominerats till en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i filmen Min Faster i Sarajevo och Lennart Söderbergs efterträdare Gunlög Stenfelt  ska nu försöka få till en visning även av denna film.

– Först och främst vill jag passa på att gratulera Milan till nomineringen. Det är fantastiskt och han lyfter verkligen vår stad, säger Gunlög Stenfelt.
– Och min ambition är att få till en visning. Det hade varit jättekul.

Med tanke på att Gunlög Stenfelt även är ordförande i kommunens kulturnämnd så borde beslutet vara enkelt att ta.
– Jag lovar att jag ska undersöka vilka möjligheter som finns.

Sent på kvällen måndagen den 23 januari vet vi om Milan Dragišić får med sig en Guldbagge hem.
– Men det spelar inte så stor roll för mig. Jag tycker det är fantastiskt bara att han är nominerad, avslutar Gunlög Stenfelt.

Läs även: Milan nominerad till Guldbagge

Till arkivet